8 gåvor dina barn kommer aldrig glömma

8 gåvor Dina barn kommer aldrig att glömma Mycket få barndomsminnen innehåller egentligen de presenter jag fått. Jag minns tydligt året då jag fick en blå smutscykel, kvällen min bror och jag

Mycket få barndomsminnen innehåller egentligen de gåvor jag fått. Jag minns tydligt året då jag fick en blå smutscykel, kvällen min bror och jag fick en Nintendo och öppnade strumpor varje år från mina morföräldrar. Men förutom det är mina presentmottagande minnen ganska glesa. Vilket fick mig att tänka … vilken typ av gåvor kan vi ge till våra barn att de aldrig kommer att glömma? Vilka gåvor kommer verkligen att påverka deras liv och förändra dem för alltid? För detta ändamål är här en alfabetisk lista:

1. Bekräftelse

Ibland kan ett enkelt ord av bekräftelse förändra ett helt liv. Så se till att dina barn vet hur mycket du uppskattar dem. Och påminna dem all chans du får.

2. Art

Med tillkomsten av Internet kan alla som vill skapa … kan. Världen behöver bara fler människor som vill …

3. Utmaning

Uppmuntra ditt barn att drömma stora drömmar. I sin tur kommer de att uppnå mer än de trodde var möjligt … och förmodligen ännu mer än du trodde var möjligt.

4. Medkänsla / Rättvisa

Livet är inte rättvist. Det kommer aldrig att vara – det finns bara för många variabler. Men när ett fel har begåtts eller ett spelplan kan jämföras, vill jag att mitt barn ska vara aktiv för att hjälpa till att nivåera det.

5. Tålamod

Behovet av mer är smittsamt. Därför är en av de bästa gåvorna du kan ge dina barn en uppskattning för att vara nöjd med vad de har … men inte med vilka de är.

6. Nyfikenhet

Lär dina barn att ställa frågor om vem, vad, var, hur, varför och varför inte. ”Sluta fråga så många frågor” är ord som aldrig får lämna en föräldrars mun.

7. Bestämning

En av de största avgörande faktorerna i sin framgång är storleken på deras vilja. Hur kan du hjälpa till att växa ditt barn idag?

8. Disciplin.

Barn behöver lära sig allt från grunden, inklusive lämpliga beteenden, hur man går överens med andra, hur man får resultat och hur man kan nå sina drömmar. Disciplin bör inte undvikas eller hållas kvar. I stället bör det vara konsekvent och positivt.

Like this post? Please share to your friends:
Risuem Perm
Lämna ett svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

DA EN ES FI FR IT NL NO PL PT RU SV